Boek uw Kip-caravan

“Grutte Pyk” is onze ruimere caravan die geschikt is voor 2 volwassenen en maximaal 2 kinderen. Wat deze caravan bijzonder maakt, is dat het een eigen toilet heeft, wat zorgt voor extra comfort en gemak tijdens uw verblijf. De caravan is volledig ingericht, inclusief dekbedden, kussens en dekbedovertrekken.

Als u van plan bent om met een derde of vierde persoon te komen kamperen, dient u wel zelf slaapspullen mee te nemen voor deze extra gasten. Hierbij kunt u denken aan extra slaapzakken, dekens of andere benodigdheden om het verblijf voor alle gasten comfortabel te maken.

Met “Grutte Pyk” kunt u genieten van een zorgeloos verblijf op onze camping, waarbij u kunt profiteren van alle gemakken die de caravan te bieden heeft. Kom en ontdek het plezier van kamperen met het comfort van thuis bij Camping De Wedze!

Kip-caravan inclusief:

Kip-caravan:

  • Prijs per nacht €60,- per nacht
  • Prijs per week €375,- per week

    Te reserveren vanaf 2 nachten

Online reserveren

Na het indienen van uw reserveringsaanvraag ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk een reserveringsbevestiging in uw mailbox, daarna is uw aanvraag definitief. Lukt het niet om uw reservering online af te ronden, dan kunt u ons ook bellen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Ook voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen: (dewedzecamping@gmail.com of 06-27525872) Wij helpen u graag!

Blijf op de hoogte van de nieuwste informatie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over de nieuwste en leukste aanbiedingen.