Boek uw Bell-tent

Op zoek naar een unieke vakantie-ervaring? Boek dan een verblijf in een glamourtent bij ons! We hebben twee Belltenten beschikbaar, elk op een prachtig plekje op de camping. Deze tenten zijn volledig ingericht voor 2 personen en bieden een gezellige en romantische sfeer. Het bijzondere aan deze glamourtenten is dat er geen elektriciteit aanwezig is, waardoor je volledig kunt ontsnappen aan de moderne wereld en kunt genieten van de rust en stilte van de natuur.

Laat je betoveren door de eenvoud en charme van het kamperen zonder elektriciteit, terwijl je toch geniet van het comfort van een volledig ingerichte tent. Klaar om even helemaal weg te zijn van de dagelijkse drukte? Boek dan snel een verblijf in onze glamourtenten en laat je verrassen door de magie van het buitenleven bij Camping De Wedze!

Bell tent inclusief:

Prijzen Bell-tent:

  • Prijs per nacht €75,- per nacht
  • Prijs per week €425,- per week

    Te reserveren vanaf 2 nachten

Inrichting & toebehoren

Stel je voor: kamperen onder een schitterende sterrenhemel, omringd door de rust van de natuur. In onze glamourtenten vind je de perfecte combinatie van eenvoud en luxe. Elke tent beschikt over een houtgestookte kachel waarop je kunt koken, waardoor je kunt genieten van heerlijke maaltijden in de buitenlucht. Daarnaast vind je in de tent een comfortabel “echt” bed, omringd door vloerkleden en kussens voor een knusse sfeer. Een zonnepaneel is aanwezig voor het opladen van je telefoon, zodat je verbonden blijft met de buitenwereld terwijl je toch helemaal tot rust komt. Bij aankomst staat het bed voor je opgemaakt, dus het enige wat je hoeft mee te nemen is je kleding, handdoeken en een flinke dosis enthousiasme voor het kamperen.

Ervaar de eenvoud en luxe van het leven onder de sterrenhemel bij Camping De Wedze. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een onvergetelijk verblijf!

Online reserveren

Na het indienen van uw reserveringsaanvraag ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk een reserveringsbevestiging in uw mailbox, daarna is uw aanvraag definitief. Lukt het niet om uw reservering online af te ronden, dan kunt u ons ook bellen, mailen of een whatsapp bericht sturen.

Ook voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen: (dewedzecamping@gmail.com of 06-27525872) Wij helpen u graag!

Blijf op de hoogte van de nieuwste informatie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over de nieuwste en leukste aanbiedingen.